En què volem que es converteixi aquest espai?
Descripció del projecte i de l’obra
Té 4 fases: 1-Espai buit: es pregunta als infants en què volen que es converteixi a partir de l’explicació d’un conte. A cada aula es tria un tema. 2-Votació: Dels temes triats a cada aula es fa una votació conjunta. 3-Muntatge: es demana col·laboració de famílies per fer el muntatge dels diferents racons on es desenvoluparen les capacitats d'EI. 4-Joc: amb mig grup van a jugar a l’espai creat i veuen que és un espai màgic perquè els follets han creat el que ells han dit. 5-Treball a l’aula: en funció dels interessos dels infants dins aquest espai es fa un treball a l’aula (projecte).
Reflexió
"Per part dels mestres es valora positivament perquè es treballa a partir dels interessos dels infants i això fa que estiguin més motivats i engrescats. És un projecte que treballa globalitzadament i es creen diferents relacions socials entre els iguals. La valoració dels infants també és molt positiva, gaudeixen de l’espai, mostren curiositats i interessos del que passa allà. Quan es convida les famílies a venir-nos a ajudar en el muntatge o a veure-ho un cop fet també ho viuen molt gratament" Docents l'infantil
Recursos i materials
Productes vinculats
Logo Escola
Propòsit del projecte
Vivenciar les diferents capacitats a través d'un espai màgic generat a partir dels interessos dels infants.
Col·laboradors externs
Famílies dels infants de cicle infantil.
Preguntes connectores
Què espereu trobar en aquest espai? Què hi pot haver?
Objectius d’Aprenentatge
Desenvolupar les diferents capacitats de manera globalitzada. Fomentar nous vincles entre iguals. Aprofitar els propis interessos per treballar les diferents capacitats.