Projecte

Esport i territori

Escola Sa Forcanera - Blanes

Contacte: b7008274@xtec.cat

Share
Etapa/Cicle
Primària 2n Cicle
Desafiaments
Salut i Benestar
Tecnologies Maker
Electrònica
Durada
entre 25 i 35 hores

Podem organitzar un torneig d'un esport alternatiu per a tots els nens i nenes de primària de l'escola?

Descripció del projecte i de l’obra

L'alumnat coneixia algunes de les comarques veïnes gràcies al tornejos on participen en diferents extraescolars. A partir d'aquí va sorgir la idea d'organitzar un torneig no competitiu. Per fer-ho, van construir un marcador per anar afegint els punts que s'aconseguien i un mapa interactiu que permetia a tot l’alumnat de l’escola situar-se en el mapa de Catalunya i conèixer la ubicació de la comarca que els havia tocat.

Reflexió

Les noves tecnologies i en aquest cas la programació amb arduino, són unes grans aliades en el treball per projectes, ja que suposen un gran estímul i una atracció per l’alumnat. Amb aquest tipus de metodologia i guanya tothom. L’alumnat aprèn, experimenta i alhora es fa conscient del seu aprenentatge, i a la mateixa vegada les docents aprenem de les nostres companyes, dels experts que ens ajuden i del mateix alumnat.

Recursos i materials

Productes vinculats

Logo Escola

Propòsit del projecte

Volem fomentar la cohesió de grup cercant un objectiu motivador comú que ens permeti treballar les comarques, alhora que fomentem hàbits de vida saludable i esportivitat.

Col·laboradors externs

Peixos Ros