Projecte

Petites accions, grans canvis

Escola Puig Cavaller - Gandesa

Contacte: e3001231@xtec.cat 977 42 0185

Share
Etapa/Cicle
Primària 2n Cicle
Desafiaments
Medi Ambient
Tecnologies Maker
Eines manuals Audiovisual
Durada
entre 35 i 50 hores

Com cuiden els gandesans de la seva ciutat?

Descripció del projecte i de l’obra

Els nostres infants decideixen ser concrets i treballar aspectes que generin una millora per a tots els ciutadans de Gandesa, tal com notificar a l’ajuntament la falta de papereres, contribuir a la reducció de plàstics com les bosses per anar a comprar, cuidar el nostre entorn més proper i buscar una zona propera a Gandesa per plantar-hi arbres. La nostra obra serà confeccionar i vendre bosses de tela per reduir plàstics i amb els diners obtinguts i amb la col·laboració de l’ajuntament comprarem arbres per plantar a la nostra població.

Reflexió

“Treballar aspectes concrets sobre com nosaltres podem ajudar a combatre el canvi climàtic ens ha permès ser més conscients i tenir cura del nostre entorn més proper.” CARME, tutora de 3r de primària. “Les petites accions fan taca amb altres persones per la millora del nostre planeta” CARLES LUZ, alcalde de Gandesa “Des de que treballem aquest projecte vigilo mes de tancar els llums i les aixetes” MAYA, alumna de 3rA

Recursos i materials

Productes vinculats

Logo Escola

Propòsit del projecte

Volem que els nostres infants siguin conscients de la problemàtica que hi ha amb el canvi climàtic i que prenent una sèrie d'accions podem fer grans canvis en el nostre dia a dia.

Col·laboradors externs

- Ajuntament de Gandesa - Associació l'Aube

Preguntes connectores

- QUINES PROBLEMÀTIQUES HI HA A GANDESA? - QUÈ SABEM DEL CANVI CLIMÀTIC? - HI HA SUFICIENTS PAPERERES A GANDESA? - CONEIXEM LES ODS? - PERQUÈ UTILITZEM TANT DE PLÀSTIC PER ANAR A COMPARA? - I EL NOSTRE ENTORN, COM PODEM CUIDAR-LO? - COM HO FAREM PER VENDRE LES BOSSES?